Learning lab Herlev

Learning lab Herlev udgør et areal på 600 m2. Det er indrettet med kreativitet og nytænkning ved farvevalg og møblement. Foruden åbne arealer, der egner sig til gruppearbejde, indeholder området en stor multisal, et køkken, et scenografilokale hvor der kan optages video, et testbadeværelse og et sanserum efter hollandsk forbillede.

Der er tilknyttet to learning lab assistenter til faciliteterne. De varetager bookning af lokalerne, indkøb af forbrugsstoffer til øvelser i pleje, og vejleder i brugen af udstyr indenfor f.eks. velfærdsteknologi, som learning lab indeholder.

Praktiske oplysninger
Booking af lokaler
Lokalerne og evt. rekvisitter skal bookes. Dette gøres ved at sende en mail til: learninglab@sosuc.dk

Telefon
Mobil nr.: 4020 1716

Åbningstid
Learning labs åbningstid er mandag-torsdag kl. 8.00-15.30 og fredag kl. 8.00-15.00. I dette tidsrum er du altid velkommen.

Alle dage, undtagen onsdag, er der en learning lab assistent til stede, som gerne inspirerer og kommer med gode ideer til, hvorledes faciliteterne kan anvendes.

Taskeskabe
Vi har aflåselige taskeskabe. Ved henvendelse til en learning lab assistent, kan der lånes hængelåse.

Kaffe
Til eleverne er der en kaffeautomat tæt på learning lab, som de kan benytte. Prisen er 4 kr. pr. kop. Undervisere er velkomne i frokoststuen på 2 sal.

Køleskabe
Der er køleskab i learning lab, hvor madpakker/madvarer kan opbevares.

Computere, printere og kopi
I learning lab findes computere, som er tilsluttet printere. Desuden er det muligt at låne en computer ved henvendelse til Preben eller René på 2. sal.

I learning lab er der ligeledes en kopimaskine.

Parkering
Der er parkeringskontrol i området.

Elever, kursister og gæster skal ved ankomst indtaste deres registreringsnummer på de tablets der er opsat ved indgangene i Hørkær 20 og 22.

Elever, kursister og gæster vil herefter kunne holde på parkeringsarealerne i 24 timer frem fra den registrerede tid.

Elever og kursister skal således indtaste registreringsnummer hver dag de er på skolen.

Du må KUN holde på P-pladser, som kontrolleres af selskabet "Din Parkering". Du må ikke parkere på pladser med firmanavn. 

Bag bygningen eller rundt om svinget på Hørkær er der mange parkeringspladser.

Alle spørgsmål vedrørende indtastning og P-afgifter rettes til DinParkering.dk.